BADRUM

För att du som kund ska känna dig trygg att anlita oss erbjuder vi er ett helhetskoncept där vi ansvarar för hela badrumsrenoveringen. Du får en ansvarig person hos oss på Exit VVS som koordinerar hela renoveringen och som du har kontinuerlig kontakt med. Våra montörer är certifierade vilket medför att du kan känna dig trygg med att renoveringen utförs fackmannamässigt. Tack vare våra fasta priser så får du ett exakt pris innan start samt ett datum för när renoveringen ska stå klar. Kontakta gärna oss så informerar vi hur planen för just din renovering kommer att gå till.

SÅ HÄR KAN ETT UPPLÄGG SE UT :

IDÉ - Som kund kanske du redan har en tanke hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi kan även tillsammans med er komma med inspiration och idéer.

OFFERT, FAST PRIS OCH TIDPLAN - När vi kommit fram till ett förslag lämnar vi en kundanpassad offert som innehåller alltifrån rivning, underarbete, produkter, installation, städning samt projektledning av hela arbetet. Vi skickar även med en tidplan över renoveringen.

PLANERING, INSTALLATION OCH GENOMFÖRANDE - Eftersom ett bygge eller renovering av ett badrum kan vara rätt omfattande, kan du som kund känna dig trygg och bekväm då vi ser till att anlita behöriga kompetenser, såsom elektriker, målare, plattsättare, snickare och rörmontörer. Vår ansvarige och er kontaktperson för bygget ser självklart till att arbetet utförs enligt plan, dvs fackmannamässigt samt att det blir färdigt i avtalad tid.

GARANTIER OCH KONTROLL - När jobbet är klart bokar vi en tid för uppföljning och gör en utförlig genomgång av arbetet.Vi lämnar även garantier på samtliga utförda arbeten samt märkesprodukter.